وبلاگ پنجشنبه ها ( آموزش درست کردن کیک باغلوا ) 🥧🥧


۱۴ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۱:۴۲:۳۰
۷۱۹
۲


سلام دوستان اومدم با یه وبلاگ دیگه بیاید بریم و اموزش درست کردن کیک باغلوا رو یاد بگیریم🥧🥧  لایک و کامنت از یاد نره ❤❤

مواد لازم کیک باغلوا 

آرد ۲ و نیم پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۵ عدد
شکر ⅔ تا ۱ پیمانه
پودر هل ½ چایخوری
وانیل ¼ قاشق چایخوری
ماست ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده به مقدار کافی
پودر قند ۱ قاشق چایخوری
پودر نارگیل ۱ پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه
مواد لازم شربت باقلوا
آب ⅔ پیمانه
شکر ⅔ پیمانه
گلاب ⅓ پیمانه
جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری
زعفران دم کرده به مقدار کافی

 

طرز تهیه کیک باقلوا

مرحله اول

برای تهیه کیک باقلوای ساده ابتدا یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم، سپس تخم مرغ ها را درون کاسه می ریزیم. زرده تخم مرغ آخر را جدا می کنیم و درون یک کاسه دیگر می ریزیم، سپس سفیده آن را به مابقی تخم مرغ ها اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا برای رومال کیک ماست را به همراه مقداری زعفران و پودر قند به زرده تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم تا ترکیب و یکدست شود، سپس کنار می گذاریم. در ادامه شکر را به همراه وانیل و پودر هل به تخم مرغ ها اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله با دور تند همزن برقی تخم مرغ ها را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم می زنیم تا رنگ مخلوط تخم مرغ روشن و کش دار شود. در ادامه زعفران دم کرده را به همراه پودر نارگیل به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس مجددا مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

حالا روغن مایع را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و مجددا با دور تند همزن برقی به مدت ۱ دقیقه درحد مخلوط شدن مواد مخلوط می کنیم. در ادامه درون یک کاسه مناسب آرد را به همراه بکینگ پودر اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

حالا مخلوط آرد را درون الک می ریزیم و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس طی ۳ مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم. دقت کنید بافت مایه کیک به دلیل نبود مایعات کمی سفت تر از مابقی کیک ها است

مرحله ششم

در این مرحله فر را روی حرارت ۱۸۰ در جه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم کاملا گرم شود. در ادامه یک قالب کیک مستطیل مناسب انتخاب می کنیم و با مقداری روغن آنرا چرب می کنیم، سپس با کاغذ روغنی می پوشانیم.

مرحله هفتم

حالا مایه کیک را درون قالب می ریزیم، سپس با پالت مایه کیک را درون قالب به صورت یکدست پخش کرده، سپس روی آن را صاف می کنیم. در ادامه از مواد رومال با برس به آرامی روی تمام قسمت های کیک می مالیم و قالب را طبقه وسط فر قرار می دهیم

مرحله هشتم

در این مرحله اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه درون فر بماند تا پخته شود. در همین حین شربت کیک باقلوا را درست می کنیم. برای این منظور درون یک قابلمه مناسب آب را به همراه گلاب، شکر و جوهر لیمو اضافه می کنیم، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم

مرحله هشتم

در این مرحله اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه درون فر بماند تا پخته شود. در همین حین شربت کیک باقلوا را درست می کنیم. برای این منظور درون یک قابلمه مناسب آب را به همراه گلاب، شکر و جوهر لیمو اضافه می کنیم، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم

مرحله دهم

در این مرحله پس از گذشت ۵۰ دقیقه کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی تست می کنیم، در صورتی که پخته بود آن را از فر خارج می کنیم، سپس اجازه می دهیم در فضای آشپزخانه کاملا خنک شود. در ادامه اطراف کیک را با چاقو از قالب جدا می کنیم

مرحله یازدهم

حالا کیک را روی سطح کار بر می گردانیم، سپس به آرامی کاغذ روغنی را از کیک جدا می کنیم و مجددا کیک را درون قالب بر می گردانیم. در ادامه کیک را به اندازه و فرم دلخواه برش می زنیم، سپس شربت را به آرامی روی تمام قسمت های کیک می ریزیم

مرحله دوازدهم

در نهایت روی کیک را می پوشانیم، سپس به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا شربت به خورد کیک برود. در ادامه پس از گذشت این زمان کیک را از یخچال خارج می کنیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و با پودر پسته تزئین می کنیم. نوش جان.





برای درج دیدگاه باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.