بستنی
بستنی که کاملا ارگانیک است توسط دستگاه بستنی ساز ، دستگاه بستنی ساز رولی تک سینی ، دستگاه بستنی ساز رولی تک سینی تاپینگ ، دستگاه بستنی ساز رولی دو سینی تاپینگ تهیه میشود این بستنی های کاردکی یا بستنی هزار مزه میتوانند از بهترین نوع بستنی ها باشد که علاوه بر ارگانیک بودن طعم ، مزه و خواص بینظیری دارد.
بستنی خوب از نظر شما باید چه ویژگیهایی داشته باشد؟ پر از تکههای خامه باشد؟ قوام مناسبی داشته باشد؟ یا مواد اولیه آن مرغوب باشد؟ طعم بستنی خوب، کاملاً به سلیقه شما بستگی دارد، ولی آنچه متخصصان تغذیه و کارشناسان کارخانههای بستنی سازی می گویند چیز دیگری است. بد نیست با این معیارها نیز آشنا شوید:
قوام مناسب: اجزای بستنی باید کاملاً با یکدیگر مخلوط شده باشند و مخلوط نهایی قوامی صاف و یکنواخت داشته باشد. به نسبت سنگین بوده و تا اندازهای قابل جویدن باشد، تمام اجزای تشکیل دهنده آن به نسبت معین (نه بیش از حد) به خوبی با هم مخلوط شده باشند.
طعم خوب: یک بستنی خوب باید طعم مناسبی نیز داشته باشد و مواد شیرین کننده به نسبت مناسب در آن به کار رفته باشد. بستنی که خیلی شیرین یا بی طعم باشد، بستنی مطلوبی به شمار نمی رود.
درجه حرارت مناسب (نه خیلی سرد، نه خیلی گرم): درجه حرارت بستنی هنگامی که آن را در دهان می گذارید، از نظر تشخیص طعم آن اهمیت زیادی دارد. اگر بستنی خیلی سرد باشد، پایانههای حس سرما را بیش از حد تحریک کرده و ذائقه به وسیله سرما بی حس می شود و قضاوت درباره طعم بستنی را برایتان دشوار خواهد کرد. در صورتی که بستنی بر اثر بالا بودن درجه حرارت ذوب هم شود، خواص خود را از دست خواهد داد.
مواد اولیه مرغوب: هر بستنی که مواد اولیه سازنده آن از جنس مرغوب، سالم و بهداشتی باشد، می تواند بستنی خوبی باشد. این مواد اولیه نباید به مدت طولانی و به روش نادرست در انبار نگهداری شده باشند. مصرف شیر یا خامه ترش شده با کیفیت پایین و کره نگهداری شده در شرایط نامناسب می تواند از کیفیت بستنی بکاهد. برخی از کارخانههای بستنی سازی از شیرخشکهای نامرغوب یا مانده استفاده می کنند که می تواند از کیفیت محصول نهایی بکاهد.
انبارداری صحیح: پس از تهیه بستنی، ممکن است تودههای زیادی از بستنی در سردخانه انبار شوند تا در زمان مناسب به بازار ارائه شوند. اگر بستنیها زمان طولانی در سردخانه بمانند، سفت می شوند و طعمهای نامطلوب سردخانه را به خود می گیرند، بنابراین محصول نهایی ممکن است کیفیت مطلوبی نداشته باشد
. ارزش غذایی بستنی شاید شما هم دیده باشید که روی پاکت بستنیها، میزان کالری آن، مواد تشکیل دهنده و... را در جدولی درج می کنند. اگر حسابی دنبال رژیم لاغری هستید، نباید بستنی را در برنامه غذایی تان قرار دهید، ولی اگر وسوسه شدید و دور از چشم دیگران یک عدد بستنی نوش جان کردید، حداقل به سراغ بستنیهای سادهتر که در آنها خبری از پسته و بادام و تکههای خامه نیست بروید.
متخصصان می گویند: ارزش غذایی بستنیها به ارزش غذایی مواد اولیه که در ساخت آن استفاده شده است، بستگی دارد. چربی بستنی دو تا سه برابر چربی شیر و پروتئین آن کمی بیشتر از شیر است. تخم مرغ، میوه و شکر ترکیبات دیگر بستنی هستند که ارزش غذایی آن را افزایش می دهند که ممکن است از این نظر چندان به ذائقه طرفداران رژیم، خوشایند نباشد. بستنی یکی از عالی ترین منابع انرژی است که دو تا سه برابر شیر چربی دارد و بیش از نصف مواد جامد آن شکر (ساکاروز و لاکتوز) است. بنابراین باید هنگام خوردن آن حساب کالریها را بکنید، ولی اگر رژیم افزایش وزن دارید، خوردن این خوراکی انرژی زا را به شما پیشنهاد می کنیم. چون در تهیه بستنی از شیر استفاده شده است، بنابراین شما ویتامین A ، ویتامین B1 (تیامین)، B2(ریبوفلاوین)، B3(نیاسین) و ویتامین E را در بستنی خواهید یافت. اگر هم در تولید بستنی میوهای از میوههای تازه استفاده شده باشد، ویتامین C نیز در بستنی شما پیدا خواهد شد. کلسیم و فسفر که در شیر بستنی موجود است، برای سلامت استخوانها و دندانها مفید است.
برچسب ها :دستگاه بستنی ساز رولی تک سینی ، دستگاه بستنی ساز رولی تک سینی تاپینگ ، دستگاه بستنی ساز رولی دو سینی تاپینگ ،بازرگانی دوریا -آیس رولی- بستنی ارگانیک - بستنی فیتیله ای - دستگاه بستنی ساز هزارمزه - دستگاه بستنی ساز کاردکی
که کاملا ارگانیک است توسط دستگاه بستنی ساز ، دستگاه بستنی ساز رولی تک سینی ، دستگاه بستنی ساز رولی تک سینی تاپینگ ، دستگاه بستنی ساز رولی دو سینی تاپینگ تهیه میشود این بستنی های کاردکی یا بستنی هزار مزه میتوانند از بهترین نوع بستنی ها باشد که علاوه بر ارگانیک بودن طعم ، مزه و خواص بینظیری دارد.
بستنی خوب از نظر شما باید چه ویژگیهایی داشته باشد؟ پر از تکههای خامه باشد؟ قوام مناسبی داشته باشد؟ یا مواد اولیه آن مرغوب باشد؟ طعم بستنی خوب، کاملاً به سلیقه شما بستگی دارد، ولی آنچه متخصصان تغذیه و کارشناسان کارخانههای بستنی سازی می گویند چیز دیگری است. بد نیست با این معیارها نیز آشنا شوید:
قوام مناسب: اجزای بستنی باید کاملاً با یکدیگر مخلوط شده باشند و مخلوط نهایی قوامی صاف و یکنواخت داشته باشد. به نسبت سنگین بوده و تا اندازهای قابل جویدن باشد، تمام اجزای تشکیل دهنده آن به نسبت معین (نه بیش از حد) به خوبی با هم مخلوط شده باشند.
طعم خوب: یک بستنی خوب باید طعم مناسبی نیز داشته باشد و مواد شیرین کننده به نسبت مناسب در آن به کار رفته باشد. بستنی که خیلی شیرین یا بی طعم باشد، بستنی مطلوبی به شمار نمی رود.
درجه حرارت مناسب (نه خیلی سرد، نه خیلی گرم): درجه حرارت بستنی هنگامی که آن را در دهان می گذارید، از نظر تشخیص طعم آن اهمیت زیادی دارد. اگر بستنی خیلی سرد باشد، پایانههای حس سرما را بیش از حد تحریک کرده و ذائقه به وسیله سرما بی حس می شود و قضاوت درباره طعم بستنی را برایتان دشوار خواهد کرد. در صورتی که بستنی بر اثر بالا بودن درجه حرارت ذوب هم شود، خواص خود را از دست خواهد داد.
مواد اولیه مرغوب: هر بستنی که مواد اولیه سازنده آن از جنس مرغوب، سالم و بهداشتی باشد، می تواند بستنی خوبی باشد. این مواد اولیه نباید به مدت طولانی و به روش نادرست در انبار نگهداری شده باشند. مصرف شیر یا خامه ترش شده با کیفیت پایین و کره نگهداری شده در شرایط نامناسب می تواند از کیفیت بستنی بکاهد. برخی از کارخانههای بستنی سازی از شیرخشکهای نامرغوب یا مانده استفاده می کنند که می تواند از کیفیت محصول نهایی بکاهد.
انبارداری صحیح: پس از تهیه بستنی، ممکن است تودههای زیادی از بستنی در سردخانه انبار شوند تا در زمان مناسب به بازار ارائه شوند. اگر بستنیها زمان طولانی در سردخانه بمانند، سفت می شوند و طعمهای نامطلوب سردخانه را به خود می گیرند، بنابراین محصول نهایی ممکن است کیفیت مطلوبی نداشته باشد
. ارزش غذایی بستنی شاید شما هم دیده باشید که روی پاکت بستنیها، میزان کالری آن، مواد تشکیل دهنده و... را در جدولی درج می کنند. اگر حسابی دنبال رژیم لاغری هستید، نباید بستنی را در برنامه غذایی تان قرار دهید، ولی اگر وسوسه شدید و دور از چشم دیگران یک عدد بستنی نوش جان کردید، حداقل به سراغ بستنیهای سادهتر که در آنها خبری از پسته و بادام و تکههای خامه نیست بروید.
متخصصان می گویند: ارزش غذایی بستنیها به ارزش غذایی مواد اولیه که در ساخت آن استفاده شده است، بستگی دارد. چربی بستنی دو تا سه برابر چربی شیر و پروتئین آن کمی بیشتر از شیر است. تخم مرغ، میوه و شکر ترکیبات دیگر بستنی هستند که ارزش غذایی آن را افزایش می دهند که ممکن است از این نظر چندان به ذائقه طرفداران رژیم، خوشایند نباشد. بستنی یکی از عالی ترین منابع انرژی است که دو تا سه برابر شیر چربی دارد و بیش از نصف مواد جامد آن شکر (ساکاروز و لاکتوز) است. بنابراین باید هنگام خوردن آن حساب کالریها را بکنید، ولی اگر رژیم افزایش وزن دارید، خوردن این خوراکی انرژی زا را به شما پیشنهاد می کنیم. چون در تهیه بستنی از شیر استفاده شده است، بنابراین شما ویتامین A ، ویتامین B1 (تیامین)، B2(ریبوفلاوین)، B3(نیاسین) و ویتامین E را در بستنی خواهید یافت. اگر هم در تولید بستنی میوهای از میوههای تازه استفاده شده باشد، ویتامین C نیز در بستنی شما پیدا خواهد شد. کلسیم و فسفر که در شیر بستنی موجود است، برای سلامت استخوانها و دندانها مفید است.
برچسب ها :دستگاه بستنی ساز رولی تک سینی ، دستگاه بستنی ساز رولی تک سینی تاپینگ ، دستگاه بستنی ساز رولی دو سینی تاپینگ ،بازرگانی دوریا -آیس رولی- بستنی ارگانیک - بستنی فیتیله ای - دستگاه بستنی ساز هزارمزه - دستگاه بستنی ساز کاردکیر
که کاملا ارگانیک است توسط دستگاه بستنی ساز ، دستگاه بستنی ساز رولی تک سینی ، دستگاه بستنی ساز رولی تک سینی تاپینگ ، دستگاه بستنی ساز رولی دو سینی تاپینگ تهیه میشود این بستنی های کاردکی یا بستنی هزار مزه میتوانند از بهترین نوع بستنی ها باشد که علاوه بر ارگانیک بودن طعم ، مزه و خواص بینظیری دارد.
بستنی خوب از نظر شما باید چه ویژگیهایی داشته باشد؟ پر از تکههای خامه باشد؟ قوام مناسبی داشته باشد؟ یا مواد اولیه آن مرغوب باشد؟ طعم بستنی خوب، کاملاً به سلیقه شما بستگی دارد، ولی آنچه متخصصان تغذیه و کارشناسان کارخانههای بستنی سازی می گویند چیز دیگری است. بد نیست با این معیارها نیز آشنا شوید:
قوام مناسب: اجزای بستنی باید کاملاً با یکدیگر مخلوط شده باشند و مخلوط نهایی قوامی صاف و یکنواخت داشته باشد. به نسبت سنگین بوده و تا اندازهای قابل جویدن باشد، تمام اجزای تشکیل دهنده آن به نسبت معین (نه بیش از حد) به خوبی با هم مخلوط شده باشند.
طعم خوب: یک بستنی خوب باید طعم مناسبی نیز داشته باشد و مواد شیرین کننده به نسبت مناسب در آن به کار رفته باشد. بستنی که خیلی شیرین یا بی طعم باشد، بستنی مطلوبی به شمار نمی رود.
درجه حرارت مناسب (نه خیلی سرد، نه خیلی گرم): درجه حرارت بستنی هنگامی که آن را در دهان می گذارید، از نظر تشخیص طعم آن اهمیت زیادی دارد. اگر بستنی خیلی سرد باشد، پایانههای حس سرما را بیش از حد تحریک کرده و ذائقه به وسیله سرما بی حس می شود و قضاوت درباره طعم بستنی را برایتان دشوار خواهد کرد. در صورتی که بستنی بر اثر بالا بودن درجه حرارت ذوب هم شود، خواص خود را از دست خواهد داد.
مواد اولیه مرغوب: هر بستنی که مواد اولیه سازنده آن از جنس مرغوب، سالم و بهداشتی باشد، می تواند بستنی خوبی باشد. این مواد اولیه نباید به مدت طولانی و به روش نادرست در انبار نگهداری شده باشند. مصرف شیر یا خامه ترش شده با کیفیت پایین و کره نگهداری شده در شرایط نامناسب می تواند از کیفیت بستنی بکاهد. برخی از کارخانههای بستنی سازی از شیرخشکهای نامرغوب یا مانده استفاده می کنند که می تواند از کیفیت محصول نهایی بکاهد.
انبارداری صحیح: پس از تهیه بستنی، ممکن است تودههای زیادی از بستنی در سردخانه انبار شوند تا در زمان مناسب به بازار ارائه شوند. اگر بستنیها زمان طولانی در سردخانه بمانند، سفت می شوند و طعمهای نامطلوب سردخانه را به خود می گیرند، بنابراین محصول نهایی ممکن است کیفیت مطلوبی نداشته باشد
. ارزش غذایی بستنی شاید شما هم دیده باشید که روی پاکت بستنیها، میزان کالری آن، مواد تشکیل دهنده و... را در جدولی درج می کنند. اگر حسابی دنبال رژیم لاغری هستید، نباید بستنی را در برنامه غذایی تان قرار دهید، ولی اگر وسوسه شدید و دور از چشم دیگران یک عدد بستنی نوش جان کردید، حداقل به سراغ بستنیهای سادهتر که در آنها خبری از پسته و بادام و تکههای خامه نیست بروید.
متخصصان می گویند: ارزش غذایی بستنیها به ارزش غذایی مواد اولیه که در ساخت آن استفاده شده است، بستگی دارد. چربی بستنی دو تا سه برابر چربی شیر و پروتئین آن کمی بیشتر از شیر است. تخم مرغ، میوه و شکر ترکیبات دیگر بستنی هستند که ارزش غذایی آن را افزایش می دهند که ممکن است از این نظر چندان به ذائقه طرفداران رژیم، خوشایند نباشد. بستنی یکی از عالی ترین منابع انرژی است که دو تا سه برابر شیر چربی دارد و بیش از نصف مواد جامد آن شکر (ساکاروز و لاکتوز) است. بنابراین باید هنگام خوردن آن حساب کالریها را بکنید، ولی اگر رژیم افزایش وزن دارید، خوردن این خوراکی انرژی زا را به شما پیشنهاد می کنیم. چون در تهیه بستنی از شیر استفاده شده است، بنابراین شما ویتامین A ، ویتامین B1 (تیامین)، B2(ریبوفلاوین)، B3(نیاسین) و ویتامین E را در بستنی خواهید یافت. اگر هم در تولید بستنی میوهای از میوههای تازه استفاده شده باشد، ویتامین C نیز در بستنی شما پیدا خواهد شد. کلسیم و فسفر که در شیر بستنی موجود است، برای سلامت استخوانها و دندانها مفید است.
برچسب ها :دستگاه بستنی ساز رولی تک سینی ، دستگاه بستنی ساز رولی تک سینی تاپینگ ، دستگاه بستنی ساز رولی دو سینی تاپینگ ،بازرگانی دوریا -آیس رولی- بستنی ارگانیک - بستنی فیتیله ای - دستگاه بستنی ساز هزارمزه - دستگاه بستنی ساز کاردکی
روژین بهاری ۳ سال پیش
پارمیس ۳ سال پیش
سارا کردی ۳ سال پیش
پارمیس ۳ سال پیش
ستاره شجاع ۳ سال پیش
سارینا رجبی نمینی ۳ سال پیش
برای درج دیدگاه باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.