باسلوق ژله ای یلدایی


۲۹ آذر ۱۴۰۰ / ۱۳:۰۱:۳۶
۵۵۴
۱۳


آموزش باسلوق ژله ای برای یلدا

مواد لازم:

یک بسته ژلهء قرمز (انار)

نصف لیوان شکر

نصف لیوان نشاستهء گل

۱/۵ لیوان آب سرد

۱ قاشق پودر ژلاتین

همه را با هم مخلوط کرده روی گاز با شعله ملایم تا زمانیکه سفت بشود حرارت میدهیم در آخر ۲ قاشق گلاب و یک قاشق کره اضافه میکنیم و از روی حرارت بر میداریم. 

در ظرف مناسب کیسه فریزر پهن کرده مواد را روی آن با ضخامت مناسب پهن میکنیم  و در یخچال میگذاریم.

بعد از ۲ ساعت از یخچال در آورده و برش میدهیم و به آن پودر نارگیل میزنیم.

میتوانیم همین کار را با ژله سبز (طالبی) نیز انجام دهیم.

نوش جان 




برای درج دیدگاه باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.