طرز تهیه بستنی ایتالیایی


۲۱ دی ۱۳۹۹ / ۱۵:۰۱:۵۶
۷۳۷
۸


طرز تهیه بستنی ایتالیایی.یک بستنی خوشمزه.لایک و نظر فراموش نشه

 طرز تهیهبستنی ایتالیایی  

: مدت آماده سازی بستنی ایتالیایی حدود ۲۵دقیقه است و مدت انجماد آن چیزی حدود شش ساعت و نیم
است شما می توانید بستنی ایتالیایی رادر رنگ ها و طعم های مختلف تهیه کنید.
● مواد لازم :
▪ آب : یک قاشق غذاخوری
▪ شیر: نصف پیمانه
▪ کره : ۵۰ گرم
▪ پودر ژلاتین : یک قاشق چایخوری
▪ وانیل یا هر نوع اسانس دیگری که مایل بودید،برای مثال شکلات ، توت فرنگی ، پرتقال ، شلیل ،کارامل
و…: ۲ قاشق چایخوری
▪ سفیده تخم مرغ : ۳ عدد
▪ آب لیمو: یک قاشق چایخوری
▪ پودر شکر: نصف پیمانه
▪ شربت قند: یک قاشق غذاخوری
▪ بیسکویت خرد شده : ۱۰۰ گرم در صورت تمایل
● طرز تهیه :
ابتدا باید آب را داخل کاسه کوچکی بریزید وروی آن پودر ژلاتین بپاشید و بگذارید تا ۲ دقیقه بماند
تا کمی نرم شود.

سپس وانیل یا هر اسانس دیگری که دوست دارید را به همراه شیر و کره روی حرارت
ملایم قرار دهید و آرام به هم بزنیدتا شیر شما گرم و از طرفی کره آب شود.


آن گاه قابلمه را از روی اجاق بردارید و آرام آرام ژلاتین را به آن اضافه کنید تا کاملا در آن حل شود،
سپس بگذارید که مایه تان خنک شود ومرتب مایه را هم بزنید

پس از این مراحل مایه رادر کاسه
بزرگی بریزید و آنقدر با همزن ، هم بزنیدتا سفت شود. این کار را آنقدر ادامه بدهید تارنگ مایه
شما براق شود، آن گاه می توانید آب لیمو را اضافه کنید و پس از آن ۳۰ ثانیه دیگر هم ،هم بزنید.
پس از این کار مخلوط شیر را که خنک شده به تدریج به سفیده هایی که زده شده ، آرام آرام اضافه کنید.
سپس برای تهیه بستنی فریزر را روی سردترین درجه بگذارید و مایه را داخل ظرف پلاستیکی گودی
به گنجایش ۴ پیمانه یا یک لیتر بریزید و مایه بستنی را به مدت دو ساعت در فریزر قرار دهید،تا بلورهای
یخی دور آن تشکیل شود. و مایه سفت شود. پس از آن ظرف را از فریزر خارج وخرده های بیسکویت
را به آن اضافه کنید.
آن گاه در ظرف را ببندید و دوباره در فریزرقرار دهید تا سخت شود و درجه فریزر را دوباره کم کنید.
پس از این مراحل بستنی را پیش ازمصرف در یخچال بگذارید تا نرم شود در پایان باقاشق مخصوص
بستنی را حالت دهید و سرو کنید. 

نوش جان

امیدوارم خوشتون اومده باشه. لایک و نظر فراموش نشه




برای درج دیدگاه باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.